Κατηγορίες

Ετικέτες

minions iphone6 iphone6s

Παραγγελίες - Τρόποι αποστολής


• Απαιτείται πλήρης εξόφληση κατά την παραγγελία. Η παραγγελία μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

On-Line Παραγγελίες Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 
Μπορείτε να καλέσετε στο 2130338236 ή στο 6945235912.Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε δίνοντας τον κωδικό προϊόντος που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Προσοχή: τηλεφωνικές παραγγελίες με τρόπο πληρωμής που απαιτεί να κάνετε Login σε υπηρεσίες τραπεζικών ή άλλων αντίστοιχων ιδρυμάτων δεν μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά. Η επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μπορεί να γίνεται και γραπτώς (μέσω email) στο info@digitalfashion.gr

• Οι παραγγελίες που γίνονται με πιστωτική κάρτα μπορούν να καταχωρηθούν μέσω του ασφαλούς διακομιστή μας (Vivapayments ή Paypal) ή και με Αντικαταβολή.

Αντικαταβολή μετρητών: Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης.
Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,40 €

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα:
Στο digitalfashion.gr δεκτές γίνονται οι Visa, Mastercard, Diners πιστωτικές  κάρτες, οι Visa, Mastercard χρεωστικές κάρτες και οι Visa, Mastercard προπληρωμένες κάρτες.
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνονται οι νόμιμοι Φόροι
Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.
Η πληρωμή με τραπεζική κάρτα προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες από τo digitalfashion.gr

Πληρωμή μέσω του PayPal λογαριασμού σας:
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. 

Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να σας ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας. 

Η πληρωμή με PayPal προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες από το www.digitalfashion.gr 


• Τα σχέδια, τα χρώματα και τα μεγέθη ίσως διαφέρουν ελαφρώς.

• Τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως εντός 24 ωρών εάν ληφθεί η παραγγελία πριν από το μεσημέρι.

• Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την EasyMail και με τα ΕΛΤΑ εντός Ελλάδος ΧΩΡΙΣ χρέωση και οι διεθνείς παραγγελίες αποστέλλονται με την TNT. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν δασμούς ή φόρους που ίσως χρεωθούν για διεθνείς παραγγελίες.

Οι τιμές και οι προσφορές ισχύουν μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και δεν ισχύουν για κανένα άλλο μέσο, υπόκεινται δε σε αλλαγές.
Αν έχετε ερωτήματα σχετικά με τα προϊόντα μας, παρακαλούμε ζητήστε τις σχετικές πληροφορίες προτού παραγγείλετε. Προσπαθούμε να απαντούμε αυθημερόν σε όλα τα ερωτήματα που υποβάλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση info@digitalfashion.gr


Με την αναγνώριση όλων των εμπορικών σημάτων. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.


top